Friday, July 1, 2011

Ini Sangat LOL : Kosmo! Online Dan Captain Obvious

Ini tak lawak sangat. Tapi aku nak letak jugak. LOL!Seperti yang dilaporkan di dalam Kosmo! Online

Ini Sangat Kantoi : Aktor Korea Di Sambut Peminat Palsu Di Airport Jepun

SARANG HAE ~


27 Jun 2011 : Hidung aktor Korea Selatan, Jang Geun-suk terasa berkembang di tahap maksima tatkala menjejakkan kaki di Lapangan Terbang Haneda, Jepun apabila disambut oleh ratusan peminat yang kebanyakannya terdiri gadis-gadis Jepun yang 'kawaii'. Dikatakan jumlah peminat tersebut telah mencecah 800 orang. FFFFFFUUUUUUUUUU... (Cuba bayangkan diri korang di tempat aktor tersebut. 800 orang sambut kau di airport weh! Gempak gila!)


Jumlah ini ternyata telah memintas bilangan peminat yang menyambut Lady Gaga (200 orang) dan Johhny Depp (400 orang) semasa mereka melawat Jepun dahulu dan sekaligus membuktikan tahap populariti selebriti Korea yang sedang mencanak naik di negara berkenaan.KLIK READ MORE UNTUK BERITA LANJUT

Ini Sangat Awesome : Patung Aksi Steve Jobs Yang Terkini (4 Gambar)

Apple Fanboys Come In!

Ok, dulu kita ada versi kepala besar seperti ini : -


Guess what ladies and gentlemen, patung aksi Steve Jobs kini kembali dengan versi baru yang lebih real deal! Wacchhaaaaaa!

 KLIK READ MORE UNTUK BERITA LANJUT

Ini Sangat LOL : Komik Korea Vol.3 (2 Gambar)

Hai pembaca MiqaBlog sekalian. Seperti yang dijanjikan, Komik Korea yang seterusnya (Yeay!). Kepada yang belum baca Vol. terdahulu, sila klik Vol.1 dan Vol.2. ENJOY...! =3

KLIK READ MORE UNTUK KOMIK SELANJUTNYA

Ini Sangat Cute : USB Drive Mimoco Versi TRANSFORMERS (3 Gambar)

Hai semua pembaca MiqaBlog, hatta di mana jua korang berada. I miss u all... LOLOLOLOL...
Anyway, korang dah tengok ke belum Transformers 3? Kalau dah tengok, dan telah membuat keputusan untuk ingin menjadi peminat 'kipas-susah-mati' Transformers sepenuh masa, korang boleh bermula dengan merembat USB drive yang super-cute ini.


Menampilkan mimobot Optimus Prime dan Megatron, USB drive ini boleh didapati dalam saiz 2 GB ($22.95) hingga 16 GB ($59.95). Setiap satunya dimuatkan dengan screensaver, avatar, video dan komik-komik klasik Trasnformers. COOL eh?


Peminat Transformres, sila order set anda sekarang di Mimoco.com
 SILA KLIK READ MORE UNTUK BERITA LANJUT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...