Tuesday, September 13, 2011

Ini Sangat Awesome : Rekod Dunia Paling Ramai Berhimpun Sebagai SMURF (8 Gambar)

Aktress Heather Morris (GLEE) adalah antara ribuan yang telah menyertai acara mencipta rekod "Perhimpunan Manusia Sebagai Smurf Paling Ramai Di Dunia" pada 25 Jun yang lepas. Selain di London,UK, acara yang dianjurkan oleh Sony itu turut diadakan di Brussels, Belgium; Athens, Greece; Scheveningen (The Hague), Holland; Dublin, Ireland; Mexico City, Mexico; Panama City, Panama; Warsaw, Poland; Moscow, Russia; Johannesburg, South Africa dan New York, USA. Hasilnya, 4,891 orang telah terbabit dan rekod dunia berjaya dicipta!

- Smurf adalah siri kartun animasi popular 80-an yang dicipta oleh kartunis Belgium, mendiang Peyo (Pierre Culliford). Acara mencipta rekod dunia ini diadakan sempena memperingati hari kelahiran beliau.Aktres Heather Morris mendapatkan solekan sebagai Smurf yang comeii ~ <3


Ini Sangat Awesome : Orang Awam Bersatu Angkat BMW Untuk Selamatkan Nyawa Mangsa Eksiden (Awesome Rate :10+)

Awesome job!

Polis tempatan menyatakan kagum mereka dengan sikap saling membantu dan bertimbang rasa yang dipamerkan oleh sekumpulan orang awam yang terdiri dari pekerja pembinaan dan pelajar semasa menyelamat seorang penunggang motosikal yang terhimpit di bawah sebuah kereta BMW dalam satu kemalangan yang berlaku di Logan, Utah semalam.

- Mangsa yang bernama Brandon Wright (21) stabil setelah menjalani rawatan pembedahan.

- Mereka yang terlibat diminta melapor diri untuk menerima anugerah pingat keberanian.

- Kagum tengok aksi seorang aweks yang bersungguh-sungguh dalam usaha menyelamat. Real-Life Super-Girl!Ini Sangat WTF : Mari Mencuci Tingkap... LALALALA ~ (4 Set Gambar)


*Gayat* 

Mereka bergadai nyawa untuk memastikan kebersihan tingkap rumah mereka. 
Kebersihan WIN, Nyawa LOSE!
Ini Sangat Haram : HOTDOG Ini Diisytihar HAROM Di Makan!


Comei, comei,comeiiii... *Kuci kuci kuci*

"Rwwwwwwrrrr... Wof wof wof!"

*Lari ~*

Ini Sangat LOL : Pernahkah Ini Berlaku Pada Anda?


Niat nak tolong, tapi teknik kurang sesuai... LOL ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...