Sunday, July 3, 2011

Ini Sangat Super-Cute : Tupai Memintas Lamborghini Paling Laju

Tupai ini memang daredevil yaw.

Durasi video : 24 saat


Berita lanjut di SINI

Ini Sangat LOL : Komik Korea Vol.4 (2 Gambar)

Ya, komik Korea yang ke-4! Kepada yang belum membaca 3 Vol. sebelum ini, sila klik di Vol. 1, Vol. 2 dan Vol. 3. Have a nice day people!


Ini Sangat Cool : Kempen Anti-Bullfighting Yang 'Awesome' (3 Gambar)

Pada 30 Jun yang lalu, aktivis daripada 'Fundacion Defensa Animal' di Cali, Colombia telah mengecat tubuh mereka, lalu bergelimpangan di jalanan bagi membuat bentuk fighting-bull sebagai satu demonstrasi mem-protes sebarang kegiatan atau penganjuran yang berkaitan dengan 'sukan' bull-fighting. Objektif mereka adalah bagi menyekat pembunuhan dan kekejaman terhadap bulls ini daripada berterusan atas alasan sukan dan budaya.


Colombia mempunyai sejarah kekejaman terhadap haiwan ini seperti yang diamalkan dalam acara Corraleja dan el Coleo, dan program yang dijalankan aktivis ini menyemarakkan lagi usaha pihak pencinta alam untuk melenyapkan aktiviti penganiayaan berkenaan dari bumi Colombia.


Well done my friends. I'm impress!

Sumber

Ini Sangat Awesome : Linkin Park Akustik (Live)

So, aku memang peminat Linkin Park sejak 2002. Aku juga pernah tampilkan video klip Linkin Park yang robotikal (lagu Iridescent) yang di buat khas untuk filem Transformers 3. So, kali ni aku tampilkan Linkin Park berakustik pula (Mike Shinoda dan Chester Bennington sahaja). Ia direkodkan sempena program LP Underground Summit di bandar kedua terbesar di German iaitu Hamburg. Totally smart! I love LP!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...